Huisstijl - Drukwerk

Voor het ontwerpen en laten drukken van visitekaartjes, geboortekaarjes, flyers, adresstickers, kaarten etc. bent u bij Domein Webdesign op de juiste plaats. Ook is het mogelijk om bij Domein Webdesign een E-book of E-folder te laten maken.

Iedereen is van harte welkom. Samen bespreken we wat u op uw drukwerk wilt hebben (portret, productfoto's, logo, tekst etc). Zo kan Domein Webdesign, voor een betaalbare prijs foto's maken in onze studio (meerprijs) van uw of uw medewerkers, dieren, familie en producten. Deze kunt u weer gebruiken voor uw drukwerk, website, webshop en social media etc. 

U kunt zelf ook uw eigen foto's aanleveren, liefst hoge resolutie ivm kwaliteit van het drukwerk, deze worden via Affinity Publisher toegevoegd aan uw drukwerk. Eventueel worden de  foto's, logo etc ook bewerkt in Adobe Photoshop of een van de Affinity programma's.


Voor dat het drukwerk officieel wordt gedrukt krijgt u in pdf een proefexemplaar, zodat u van te voren weet hoe uw drukwerk er ongeveer uit komt te zien. De foto's worden genomen met een professionele spiegelreflexcamera. En worden verkleind, bijgesneden en bewerkt, zodat u drukwerk er goed eruit komt te zien. Zo kunnen wij een echte meerwaarde creëren voor u. 

Zodra het proefexemplaar is goedgekeurd krijgt u een factuur en zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw opdracht professioneel gedrukt en naar u opgestuurd. 

Wanneer de foto's genomen zijn door Domein Webdesign, krijgt u deze is hoge en lagere resolutie mee, zodat u ze later ook zelf kan gebruiken. De foto's kunnen geplaatst worden op een door u aan te leveren USB-stick of kunnen ook verstuurd worden wetransfer of e-mail. 

I.v.m. de wisselenden prijzen en aantallen is de prijs van drukwerk op aanvraag!

Eventueel kan Domein Webdesign uw huisstijl (logo) uitwerken in Affinity Designer, zodat uw drukwerk er nog mooier uit komt te zien! Informeer gerust naar de prijs.

DOMEIN WEBDESIGN
Domein 30 - 5046 PZ Tilburg
E-mail: contact@domeinwebdesign.nl
Mobiel 06-48799822